Iedereen

Iedereen kan bij ons profiteren van de in meer dan 80 jaar opgedane kennis op het gebied van pilates en yoga. Wilt u investeren in uw gezondheid? Pilates is voor toegankelijk en goed voor mensen van alle leeftijden en alle fitness niveaus. Het maakt niet of je lenig bent of niet, geoefend of een beginner.

Ook als u lichamelijke klachten heeft kan pilates uitkomst bieden. Ingeval van fysieke beperkingen of lichamelijke klachten adviseren we privé trainingen. Voor iedereen kan een trainingsprogramma op maat worden gemaakt. Deze wordt aangepast op uw mogelijkheden en ook weer op uw ontwikkeling. U hoeft zich geen zorgen te maken over eentonige trainingen.

De voordelen van pilates en de pluspunten van onze studio zijn terug te vinden op deze site onder pilates (Voordelen van pilates ) en onder De pilates studio ( Waarom Pilates Studio Zoetermeer) . De vele voordelen van frequente pilates beoefening in een gespecialiseerde pilates studio werken door in uw dagelijkse leven. Dat verklaart ook waarom al zoveel mensen jaren bij ons zijn. De veelzijdigheid van de training, het plezier in bewegen, de haalbaarheid van de oefeningen door de vele mogelijke aanpassingen, in combinatie met de voordelen die u merkt in uw dagelijks leven maken pilates tot iets wat u niet meer wilt missen.

2