Groepslessen

Kleine groepen waarin op geconcentreerde manier gecontroleerd stap voor stap gewerkt wordt aan een sterker lichaam en een frisse geest. Zo kunnen we onze groepslessen typeren. 

Pilates mat , Pilates reformer, duo Pilates les, Trio of groepsreformer lessen. MELT groepsles en duo lessen, en natuurlijk ook fijne yoga lessen. Of je nu komt om van klachten of pijntjes af te komen. Sterk soepel en mobiel wilt worden. Of slanker wilt worden, een goed figuur, betere houding of afvallen bij ons zijn lessen fijn en klein in een ruime studio.

Wil je een sterker strakker lichaam mobieler en goed in je vel? Af van klachten en pijntjes en prachtige resultaten en plezier ?

Dynamische weerstandstraining met enorm veel variatie door de ervaren pilates leraressen.
We hebben een team waarvan iedereen veel passie voor pilates heeft en dat is te merken aan de betrokkenheid en het plezier waarmee zij de lessen geven.

De lessen zijn afwisselend, gevarieerd en er zit progressie in.
Door het grote aantal groepslessen in de week is er veel flexibiliteit. Er is altijd wel een les voor u bij, ook als u werkt in onregelmatige diensten. Uit de klanten reacties blijkt, te lezen onder referenties dat ook in een groepsles voldoende aandacht voor de individu is. Waar nodig wordt de oefening op meerdere niveaus uitgelegd zodat iedereen ook mee kan doen en spanningsvrij kan bewegen en trainen.Het is bijzonder om te zien dat mensen een nog grotere glimlach hebben na de les.

2