Lessen

Onze studio biedt veel mogelijkheden.

Voor vrijwel iedereen in elke fase van uw leven bieden we opties om u in te spannen of te ontspannen in onze prettige studio.

We bieden groepslessen voor iedereen. Ook met lichamelijke klachten en ook zwangeren en na een zwangerschap kunt u deelnemen aan onze kleinschalige groepslessen. Wel adviseren we u eerst een privé les te volgen, zodat we u de pilates beginselen kunnen leren. We kunnen u dan, waar nodig, eventuele aanpassingen voor tijdens de les en in uw dagelijkse leven mee geven.

We bieden zowel groepslessen als semi privé lessen aan op verschillende tijden van de dag.

Privé lessen worden onder andere gegeven aan mensen met blessures of lichamelijke klachten, tieners, atleten, zwangeren en na een zwangerschap, revalidatie patiënten rugpijn, migraine, knieklachten, rugpijn, hoofdpijn, scoliose, whiplash, carpaal tunnel syndroom, frozen shoulder, hernia klachten enz.

Ook gezonde vitale mensen volgen bij ons privé les, omdat het zo een fantastische bewegingsmethode is en er niets boven 1 op 1 aandacht gaat. Om sterk te blijven, leniger te worden, voor bepaalde doelen, er is veel mogelijk.

Ook na en voor de les kunt u bij ons terecht. Zo kunt u voorafgaand of na de les genieten van een ontspanningsmassage.Of even relaxen met een kopje koffie of cappuccino na de les. Of genieten even ontspannen aan onze leestafel voordat u na een pilates les aansluit bij een yogales.

Mocht u nog vragen hebben over de vele mogelijkheden kunt u via de contactpagina onze gegevens vinden en contact met ons opnemen.

We verwelkomen u graag aan de Dijkmanschans 202!